Bakgrunn

Vigo IKS ivaretar utvikling og forvaltning av fylkeskommunens felles IT-systemer innen videregående opplæring. Dette er derfor en stor nettside med mye innhold og med ulike målgrupper. På nettstedet finner du blant annet informasjon til ansatte i de ulike fylkeskommunene, tidligere eksamensoppgaver og brukerdokumentasjon.

Nettsiden til Vigo IKS hadde behov for en oppfrisking av design, samtidig som de ønsket å bli mer brukervennlig. De ønsket også å bli værende på daværende plattform.

Målsetning

Ved hjelp av et redesign og omstrukturering av nettsidens innhold ønsket vi å oppnå et mer moderne uttrykk og ikke minst en  bedre brukeropplevelse. Ved hjelp av å analysere trafikken på nettstedet og brukerenes atferd fikk vi en tydelig indikator på hvilket innhold det var behov for å prioritere. Det er også tatt høyde for universell utforming, slik at alle type brukere er inkludert.

Plattform

eZ Publish

Ønsker du å komme i gang med nytt prosjekt, eller å gjøre noe med eksisterende løsning men vet ikke helt hvor du skal starte? Fyll ut kontaktinfo så hjelper vi deg.

Christian

Christian Hjellestad

Salg- og markedssjef

christian.hjellestad@aplia.no 406 44 407

Kontakt